Otváracie hodiny
Blog

Omeleta s knedľou

/bezlepkové/

 

Potrebujete:

 

1 PL Oleja /kokosový/

3 kolieska knedle bezlepkovej / nakrájať na kocky/

2 vajíčka domáce /farmárske/

Štipku  himalájskej ružovej soli

 

Postup:

 

Najprv si nakrájajte na kocky knedľu.

Potom si rozšľahajte 2 vajíčka so štipkou soli,  ja som použila himalájsku ružovú.

Ak to máte pripravené, tak si dajte rozpáliť olej. Na oleji si opečte knedľu do hneda.

Na opečené kocky vlejte rozšľahané vajíčka so soľou. Bude to taká tenká vrstva, ktorá spoji  kocky knedle s vajíčkami a pomaly pečte z jednej strany.

Po upečení preložte ešte na panvici na polovicu a pritlačte vidličkou. Hotové na tanieri dozdobíte a ja som k tomu dala bezlepkové rožky, aby to mohli jesť aj celiatici.

  Omeleta s knedľou