Celiatik Erika Ištvániková
Otváracie hodiny
Blog

Teffovo - ryžová kaša

 

Rýchla a jednoduchá príprava:

Teffovo - ryžovú kašu si zamiešajte do 60°C vody, alebo farmárskeho mlieka. Ak máte na nejakú potravinu alergiu, tak je lepšie použiť čistú vodu. Kašu si už len dochuťte medom, alebo iným vhodným sladidlom. Na vrch kaše poukladajte kúsky ovocia.

Raňajky sú základom každého kto chce mať energiu na celý deň.

Sladkú teffovo - ryžovú kašu, jedzte predpoludním môžete si ju dovoliť. Obohaťte si ju čerstvo nazbieranými červenými ríbezľami - viničkami, alebo sušenými čučoriedkami a malinami. Celiatici jedzte pravidelne každé 3 hodiny, aby si organizmus zvykol na pravidelný prísun potravín a nerobil si zásoby.

 

teffovo - ryžová kaša