Pohánkovo-ryžová kaša
Vhodné aj pre bezlepkovú diétu
Ingrediencie
Pohánkovo-ryžovú kašu
Ľanové semienka
Voda
Postup
Do nádoby si dajte teplú, tak 60 stupňovú vodu a do nej si postupne vmiešajte zdravú, ľahkostráviteľnú pohánkovo-ryžovú kašu. Na vrh si posypte ľanové semienka. Dosladiť si ju môžete medom, alebo trstinovým cukrom.
Dochutiť si ju môžete banánom a chia semienkami.
Dobrú chuť.
Môj tip
Ak máte radi mlieko, tak použite farmárske. Ak sa musíte z nejakého zdravotného dôvodu vyhnúť farmárskemu mlieku, tak použite kokosové, ryžové, alebo pohánkové mlieko.
Výborne chutí s agávovým sirupom, ktorý má nízky glykemický index vhodný aj pre diabetikov.
