Otváracie hodiny
Blog

Pohánkovo-ryžová kaša 

Vhodné aj pre bezlepkovú diétu

 

Ingrediencie

Pohánkovo-ryžovú kašu

Ľanové semienka

Voda

 

Postup

Do nádoby si dajte teplú, tak 60 stupňovú vodu a do nej si postupne vmiešajte zdravú, ľahkostráviteľnú pohánkovo-ryžovú kašu. Na vrh si posypte ľanové semienka. Dosladiť si ju môžete medom, alebo trstinovým cukrom.

Dochutiť si ju môžete banánom a chia semienkami.

Dobrú chuť.

 

Môj tip

Ak máte radi mlieko, tak použite farmárske. Ak sa musíte z nejakého zdravotného dôvodu vyhnúť farmárskemu mlieku, tak použite kokosové, ryžové, alebo pohánkové mlieko.

Výborne chutí s agávovým sirupom, ktorý má nízky glykemický index vhodný aj pre diabetikov.

 

Pohánkovo-ryžová kaša