Otváracie hodiny
Blog
Polenta s kokosovými chipsami a jablkom
4 osoby | vhodné aj pre bezlepkárov
 
 
Ingrediencie
 
1 balík polenty 1 minútovej
1 1/2  litra vody
Štipku himalájskej  soli, 
2 polievkové lyžice olivového oleja, alebo masla
150 g  kokosových chipsov
2 jablká 
 
 
Postup prípravy
 
Do 1,5 litra vriacej vody vmiešajte obsah balíčka 1 minútovej polenty, štipku himalájskej soli a polievkové lyžice olivového oleja.
Za stáleho miešania varte 1 minútu. Odstavte z ohňa ešte chvíľu miešajte a naberajte do tanierov.
 
 
Moja rada
 
Ja si pridávam farmárske maslo, lebo mi to takto chutí lepšie.
Na vrh si polejem mliekom a dochutím kokosovými chipsami a zdravým plných vitamínov a vlákniny šťavnatým na pásiky nakrájaným jablkom.
Taniere, alebo misky do ktorých budete dávať kašu si olejte studenou vodou, kaša sa bude lepšie odliepať od nádoby, pri umývaní riadov to oceníte.
 
Dobrú chuť!
 
Polenta s kokosvými chipsami a jablkom