Otváracie hodiny
Blog
Ryžovo - pohánková kaša
 
RAŇAJKY, DOBRÉ JEDLO AJ PRE CELIATIKOV
 
Pripravite si ju rýchlo bez varenia. Kašu ryžovú a pohánkovú stačí pridať do horúcej vody, alebo do mlieka, podľa toho kto aké mlieko môže. Zamiešate na hustotu akú potrebujete. Dochutíte podľa vlastného uváženia napr.:
javorovýmslivkovým, alebo datlovým sirupom. Ozdobíte ovocím ako sú maliny, čučoriedky potrebné pre diabetikov a podporu lepšieho videnia a môžete podávať.
 
 
Zdroje
 
Pohánka obsahuje veľa rutinu, vlákninu, čo je potrebné pre žili a cievy.
Pohánka a ryža sú prirodzene bezlepkové potraviny, ktoré pôsobia pozitívne na zažívací a tráviaci trakt a v neposlednom rade na mozgovú činnosť.
 
 
Ryžovo - pohánková kaša