Otváracie hodiny
Blog
Praženica s hubou Shiitake
Pre 2 osoby | vhodné aj pre bezlepkárov
 
 
Ingrediencie
 
4 - 6 ks huby Shiitake
4 – 6 farmárskych vajec
1 menšej  cibuľky
1 polievková lyžica masti, alebo olivového oleja
Himalájskej soli
Štipka rasce /kmín/
 
 
Postup
 
Cibuľku  nakrájajte na menšie kocky a speníte na masti. Pridáte nakrájané huby Shiitake, opäť chvíľku restujete s rascou, do toho rozklepte vajcia, všetko miešajte až do zhustnutia  vajec, na konci dochutíte himalájskou soľou. Podávajte s hriankou, alebo celozrnným chlebom, posypané nakrájanou pažítkou.  Ak máte huby sušené, namočte ich do vody, aby zmäkli.
 

Praženica s hubou Shiitake