Otváracie hodiny
Blog
Cviklový šalát s petržlenom
4 osoby | vhodný aj pre bezlepkárov
 
 
Ingrediencie
 
1 – 2 ks červenej  repy
1 – 2 ks petržlenu
Chren
Himalájska soľ
Mleté čierne korenie  
Jablčný  ocot
Štipku mletej rasce
 
 
Postup
 
1. Deň dopredu si vo vode uvaríme očistenú, umytú cviklu, aby sme sa nezdržiavali kým nám vychladne.
2. Olúpanú od šupky nastrúhame na strúhadle na tenké pásiky.
3. Ochutíme soľou, korením, jablčným octom a primiešame nastrúhaný očistený  petržlen a chren.
4. Všetko dôkladne premiešame, aby sa nám chute spojili.
 
Týmto  šalátom sa budete   stravovať zdravo, vyvážene a ľahko.
 
 
cviklový šalát s petržlenom
 
Cviklový šalát s petržlenom