Otváracie hodiny
Blog

Bravčové karé na kukurici
4 porcie vhodné aj pre bezlepkárov
 
Ingrediencie

4 ks bravčové karé / také pekné plátky/
1 cibuľa
4-6 lyžice kukurice
Soľ, mleté čierne korenie
1 lyžička Kremžská horčica bezlepková
Trochu oleja
1 lyžica múky bezlepkovej
1 smotanu /ja som použila kokosovú, pretože jeden člen v rodine je intolerantný na laktózu/.


Postup

1.    Rezne si naklepte, osoľte himalájskou soľou, okorente z obidvoch strán a na rozpálenom oleji opečte.
2.    Do výpeku pridajte nakrájanú na kocky cibuľku, pridajte múku, trochu orestujte, to celé zalejte vývarom alebo  vodou, primiešajte kukuricu a lyžičku kremžskej horčice, krátko povarte a pred dokončením zamiešajte smotanu, ochutnajte a podávajte.


Moja rada

Ak nemáte kremžskú horčicu, použite aj klasickú, aj s ňou mi to chutí.

 

Bravčové karé na kukurici