Otváracie hodiny
Blog

Rýchly a sladký knedlík

1 osoba / Vhodné aj pre bezlepkárov

 
Ingrediencie
 
2 krajce knedlíka
Šípkový džem
Maslo
Čokoládu
Šľahačku
 
 
Postup
 
1. Na panvicu si dáme kúsok masla, na ktorom opečieme z obidvoch strán knedlík nakrájaný na tenké asi  1 centimetrové  kolieska. 
2. Položíme na tanier, natrieme knedlík so šípkovým džemom, polejeme roztopenou čokoládou a dozdobíme, černicami a šľahačkou.
 
 
Tip 
 
Ak máte dostatok ovocia, nakrájajte ho posypte ním opečený pre celiatikov bezlepkový knedlík.  Využívam to, keď sa mi zvýši knedlík z obeda ako náhradu sladkého  za palacinky. Chutí aj poliate s datľovým sirupom. Krajce knedlíka  opekám,  do zlatova, chrumkavé sú najlepšie.
 
Dobrú chuť.
 
Rýchli a sladký knedlík