Otváracie hodiny
Blog

Syrová praženica

Vhodné aj pre bezlepkárov

 

Ingrediencie

 

Na 1 porciu potrebujete 2 vajíčka, najlepšie farmárske

1 polievkovú lyžicu oleja / slnečnicový

štipka himalájskej soli

tvrdý syr na nastrúhanie /Eidamská tehla/

 

Pracovný postup

 

1.  Na panvici si orestujte na kocky nakrájanú cibuľku s lyžicou oleja.

2.  Do hrnčeka si rozlepte niekoľko vajíčok to sú  2 vajíčka na jednu porciu.

3.  Takto pripravené vajíčka  vmiešajte do orestovanej cibuľky.

4.  Miešajte až kým sa vajíčka spoja do krásneho hustého tvaru.

5.   Na konci  praženicu posoľte najlepšie himalájskou ružovou soľou, pretože obsahuje cenné minerály, ktoré Váš organizmus potrebuje.

6.  Nastrúhajte dobrý tvrdý syr a posypte ním praženicu.

 

Prajem dobrú chuť!

 

Syrová praženica