Otváracie hodiny
Blog
Cviklovo  tuniakový  šalát
Vhodné aj pre bezlepkárov
 
 
Ingrediencie
 
1 – 2 ks cvikly
chren najlepšie čerstvý
1/2 hlávky kapusty
Tuniak v konzerve
2 – 3 vajíčka
1  PL  vinný ocot
 
 
Popis
 
1. Cviklu si očistite a uvarte vo vode do mäkka. Vychladnutú ošúpte a nastrúhajte na tenké pásiky.
2. Kapustu nakrájajte na tenké rezance a zmiešajte s nastrúhanou cviklou.
3. Pridajte konzervu tuniaka, osoľte himalájskou soľou a pletým čiernym korením, octom, nastrúhaným chrenom.
4. Všetko zľahka premiešajte.
5. Dozdobte na tvrdo uvarenými  vajíčkami.
 
Dobrú chuť.
 
 
Môj tip
 
Môžete použiť tuniak v paradajke.
 
Cviklovo tuniakový šalát