Špargľa s bezlepkovou strúhankou
Vhodné aj pre bezlepkárov
Ingrediencie
1 balíček špargle
Himalájskej soli
3 polievkové lyžice bezlepkovej strúhanky
150 g masla
Postup
Umyté výhonky špargle opatrne ošúpte. Šúpať začnite pod hlavičkou, pokračujte až po koniec výhonku.
Konce (cca 1 – 2 cm) odrežte a môžete ich rozvariť v polievke.
Ošúpanú špargľu varíme v osolenej vode 8 – 12 minút. Varenú špargľu posypte s opraženou strúhankou a polejte roztopeným, prepraženým maslom.
Moja rada
Do hrnca si nasypte strúhanku a pri pražení ju neustále miešajte, aby sa vám nepripálila.
![Špargľa so strúhankou](http://www.allium.sk/img/4620180424_195753.jpg)
![Špargľa so strúhankou](http://www.allium.sk/img/1020180424_193006.jpg)
![Špargľa so strúhankou](http://www.allium.sk/img/3520180424_195947.jpg)
![Špargľa so strúhankou](http://www.allium.sk/img/7020180424_193538.jpg)
![Špargľa so strúhankou](http://www.allium.sk/img/220180424_194808.jpg)