Blog

Čokoládový cheesecake

 

Suroviny

Zo  6 vajec piškótový plát (piškótový polotovar) !!! Celiatici použijú len vhodný pre celiatikov

250 g džemu 

250 ml vody

1 ks (2cl) rumovej  príchute

2 PL kakaa

100 g hrozienok alebo brusníc

100 g zmäknutého masla 

100 g čokolády roztopenej s 50 g masla !!! Celiatici použijú čokoládu len vhodnú pre celiatikov

 

 

Postup

Piškótový plát rozdelíme na dve časti. Jednu časť piškótového plátu do misky rozdrvíme, primiešame džem s vodou, rumovú príchuť, kakao, hrozienka zmäknuté maslo a roztopenú čokoládu. Všetky suroviny spolu zmiešame.

Na druhú polovicu piškotového plátu navrstvíme zmiešanú zmes, popritláčame, vyrovnáme a necháme v chlade 1 hodinu. Stuhnutý koláč polejeme roztopenou čokoládou. Do teplej čokolády dávame ako ozdobu rôzne ovocie. Necháme stuhnúť, nakrájame na 1,5 cm rezy.

!!! Celiatici použijú len suroviny vhodné pre celiatikov

 

čokoládový dezert | čokoládový koláč | čokoládový zákusok | čokoládový čiskejk | čokoládový chesecake | čiskejk | nepečený dezert | nepečený koláč | nepečený zákusok

 

čokoládový dezert | čokoládový koláč | čokoládový zákusok | čokoládový čiskejk | čokoládový chesecake | čiskejk | nepečený dezert | nepečený koláč | nepečený zákusok