Rímska rasca mletá
Používa sa do varených a pečených jedál podľa kuchárskej knihy svätej Hildegardy z Bingenu. Má o niečo sladšiu arómu ako klasická rasca. Korenie jednodruhové v bio kvalite.
Rímska / Materská rasca, to je exotika medzi rascami! Je krížencom kultivovanej rasce z rakúskeho regiónu Waldviertel, od ktorého sa však chuťovo odlišuje. Chutí sladko-korenisto a je súčasťou orientálnej kuchyne. Hodí sa do vaječných, či syrových pokrmov. Je to ďalšie obľúbené korenie Svätej Hildegardy.
Zloženie: rímska rasca mletá z ekologického poľnohospodárstva. Skladovanie: skladujte v suchu.
Upozornenie: Možnosť fotosenzibilácie. Objavuje sa u citlivých osôb. (Po požití sa na slnkom ožiarenej koži môžu objaviť alergické škvrny, záleží od mnoho faktorov, napr. intenzita slnečného žiarenia, množstvo požitej látky s fotodynamickou aktivitou, pigmentácia pokožky,..)
Krajina pôvodu: Poľnohospodárstvo mimo EÚ (balené v Rakúsku)