KUZU ŠKROB KÚSKY 100 g BIO MUSO
Kuzu je tradičný japonský produkt. Pre veľký obsah kvalitného škrobu sa kuzu používa hlavne ako zahusťovadlo. Kuzu je ľahko stráviteľné, má priaznivé účinky na ľudský organizmus.
DETAILY
Kuzu sa získava z koreňa rastliny Pueraria lobata - vinný ker, ktorý pôvodom pochádza z Japonska. Použitie do polievok, omáčok a pudingov dodáva unikátnu hladkú konzistenciu. Kuzu obsahuje látky, ktoré pomáhajú pri nachladnutí (predovšetkým v jeho počiatočnom štádiu) - zmierňuje horúčku a podporuje potenie. Zároveň pomáha uvoľniť napätie v svalových nervoch a podporuje správnu cirkuláciu krvi. Podporuje zažívanie a správnu funkciu čriev. Má priaznivé účinky aj pri problémoch ako sú bolesti hlavy, zvonenie v ušiach, očné napätie a nespavosť. Priaznivo pôsobí aj na vysoký krvný tlak
Zloženie: 100% kuzu, produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Návod na prípravu: Na jednu šálku tekutiny rozdrťte asi 1-2 lžičky kuzu, rozpusťte v studenej vode a potom pridajte do polievok, omáčok, pudingov a za stáleho a pomalého miešania varte na miernom plameni pokiaľ nezpriehľadní.