Domáci hamburger z hovädzieho mäsa
	 
	Suroviny
	1 ks žemľa !!! Celiatici použijú žemle vhodné pre celiatikov
	100 g hovädzieho mletého mäsa
	Soľ
	Mleté čierne korenie
	Olej
	Kečup, horčica !!! Celiatici použijú kečup a horčicu len vhodné pre celiatikov
	Zelený šalát
	Paradajka
	Domáca slanina
	Parenica
	 
	Postup
	Žemle rozrežeme na dve časti a na sucho ich z vnútra opečieme. Panvicu očistíme, pripravíme si slaninový chips (tenký plátok slaniny poriadne vypražíme do sucha).
	Mleté mäso osolíme, okoreníme a vymiešame. Počas miešania pridáme trošku oleja, aby sa mäso spojilo.
	Mäso vytvarujeme do tvaru placky o hrúbke 1 cm. Prudko opečieme na slaninovej masti z obidvoch strán a vložíme do opečenej žemle.
	Spodnú časť opečenej žemle potrieme kečupom, prikryjeme šalátom, nakrájanou parenicou, opečeným mäsom, opäť parenicou, paradajkou a chipsom slaniny. Ak máte radi cibuľu, tak kolieskom cibule a prikryjeme druhou časťou žemle, ktorá je potretá horčicou.
	!!! Celiatici použijú len suroviny vhodné pre celiatikov.
	 
	
	 
	
	 
	
	 
	
	 
	