Blog
Bryndzová pomazánka | bryndzová nátierka | pomazánky
5 - 6 osôb | vhodné aj pre bezlepkárov 
 
Ingrediencie
 
250g bryndza
150g maslo farmárske
1/2 mokka lyžičky červená mletá paprika
himájska soľ
 
 
Postup
 
Bryndzu, zmäknuté farmárske maslo, červenú mletú papriku a štipku himalájskej soli vymiešame. 
Pre celiatikov podávame natreté na bezlepkovom celozrnnom chlebíku. Nátierku si posypte nakrájanou cibuľou (pažítkou), petržlenovou vňaťou a čili papričkami.
 
Recept jednoduchý a výborný na raňajky, alebo ešte lepšie na večeru. Vhodné aj pre celiatikov.
 
 
bryndzová pomazánka
 
 
bryndzova natierka
 
 
bryndzova natierka recept
 
 
bryndzová pomazánka pecept
 
 
bryndzová nátierka recept
 
 
nátierky recepty
 
 
natierky recepty
 
 
 
chlebíčky
 
 
chlebicky postup