Blog
Bryndzová pomazánka | bryndzová nátierka | pomazánky
5 - 6 osôb | vhodné aj pre bezlepkárov 
 
Ingrediencie
 
250g bryndza
150g maslo farmárske
1/2 mokka lyžičky červená mletá paprika
himájska soľ
 
 
Postup
 
Bryndzu, zmäknuté farmárske maslo, červenú mletú papriku a štipku himalájskej soli vymiešame. 
Pre celiatikov podávame natreté na bezlepkovom celozrnnom chlebíku. Nátierku si posypte nakrájanou cibuľou (pažítkou), petržlenovou vňaťou a čili papričkami.
 
Recept jednoduchý a výborný na raňajky, alebo ešte lepšie na večeru. Vhodné aj pre celiatikov.
 
 
bryndzová pomazánka | bryndzová nátierka | bryndzova pomazanka
 
 
bryndzova natierka
 
 
bryndzova natierka
 
 
chlebicky postup
 
 
bryndzová pomazánka | bryndzová nátierka | bryndzova pomazanka