Segedínsky guláš
	 
	Ingrediencie
	600 g mäsa (bravčové pliecko a bôčik)
	250 g kyslej kapusty
	1 PL masti
	1 ks stredne veľkej cibule
	Himalájskej soli
	Mletej rasce
	1 PL sladkej papriky
	1 dl smotany
	1 dl vody
	1 PL hladkej múky na zátrepku !!! Celiatici použijú bezlepkovú múku, ja odporúčam ryžovú.
	 
	Postup
	Na masti som spenila na jemno nakrájanú cibuľu, pridala som sladkú papriku a na to nakrájané na kocky mäso, všetko spolu som orestovala, zaliala vodou a nechala dusiť. Kapustu som si nasekala na menšie časti a pridala k mäsu, posolila som, pridala som rascu, nechala som všetko spolu dusiť do mäkka. Zahustila som  pripravenou zátrepkou (je to vo vode rozmiešaná hladká múka). Na koniec som zjemnila smotanou a ochutnala.
	Ako príloha sa dáva knedľa, chlieb, žemľa, alebo zemiaky. !!! Celiatici použijú knedlik, chlieb a žemle vhodné pre celiatikov
	!!! Celiatici použijú len suroviny vhodné pre celiatikov
	 
	
	 
	
	 
	
	 
	
	 
	
	 
	